top of page
Design Lavanda si Lemongrass HANC Natural.png
Logo-HANC Natural.jpg

Livrare și retur

Produsele noastre vă vor fi livrate prin serviciile de curierat ale TNT sau DPD.

Pentru România, cost livrare: 18.5 RON/19.5 RON, pentru comenzi de până în      74 RON.

Livrare gratuită, în România, pentru comenzi de minim 75 RON.

Internațional: livrări prin TNT, DHL, DPD sau alți curieri, în funcție de opțiunea ta, ținând cont de posibilitățile aferente fiecărei zone. 

Opțiunile de transport și costurile aferente sunt afișate în coșul de cumpărături, înainte de a plasa comanda.  

Ai dreptul de solicita returul produselor comandate, în termen de 30 de zile de la data primirii lor. 

Pentru a beneficia de acest drept, produsul returnat trebuie să fie în starea inițială, în ambalajul original, nedeteriorat și, mai ales, nefolosit.

 

Cheltuielile aferente transportului produselor returnate cad în sarcina clientului.

Atenție! Costul transportului se situează în jurul valorii de 18 RON.    

 

Pentru a efectua un retur, te rugăm să ne înștiințezi, folosind formularul de mai jos. Îți vom trimite documentele necesare expediției produselor returnate. Apoi, vom solicita firmei de curierat preluarea unui pachet, de la adresa la care s-a făcut livrarea inițial (adresa indicată de tine când ai realizat  comanda), iar un reprezentant al firmei de curierat te va contacta în scurt timp. 

 

Suma aferentă returului, din care se scade costul de transport al produselor returnate, vă va fi redirecționată direct în contul bacar din care s-a făcut plata inițială, în cazul în care ați optat pentru plata cu cardul. Dacă ai optat pentru plata ramburs, te rugăm să precizezi contul bancar în care dorești să primești suma respectivă și titularul acestui cont bancar, conform formularului.

 

Toate câmpurile marcate cu * în cadrul formularului sunt obligatorii, pentru ca procesul de retur și rambursare să se desfășoare cu ușurință.  

 

Trimiterea formularului de retur înseamnă conștientizarea și acceptarea faptului că suma aferentă transportului produsului returnat va fi scăzută din suma de rambursat.

Un săpun natural este un cadou special, potrivit pentru multe ocazii. Nu ezita să te gândești la asta, înainte de efectua un retur.

Ba mai mult, să donezi un produs, orice produs, este mereu un gest frumos. Îl poți da chiar și primului om pe care îl vezi pe strada. Oricine ar fi, îți va mulțumi.

Fă un om fericit!   

Formular de retur
Ce doriți să faceți?
Pentru ce modalitate de plată ați optat la plasarea comenzii?

Vom soluționa cererea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

bottom of page