top of page
Design Geranium cu coada de Lavanda = Liliac
Logo-HANC Natural.jpg

 Despre noi 

-  natural  -  creativ  - 

Săpunuri naturale Hanc.png

Cele două cuvinte de mai sus sunt norme pe care le avem în minte și pe care le transpunem în realitate de fiecare dată când producem ceva pe care este scris  HANC.

E numele nostru, pe care l-am aplicat produselor noastre, ca semn al atenției pe care îl acordăm acestor creații.

Doar ce îndeplinește standardul pe care acest nume îl impune unui produs ajunge în mâinile voastre.

Natural

prietenos cu mediul

De la început ne-am propus să creăm produse cosmetice naturale, fără nimic sintetic în ele, fără nimic ce poate face rău pielii umane sau mediului înconjurător. Astfel, am început să facem teste, să modificăm ce nu ne convenea, să adăugăm ce mai trebuia, pentru a obține produsul pe care merită să apară scris HANC. 

Am ales să vă propunem produse naturale ce au grijă de pielea voastră, produse ce oferă o experiență deosebită de câte ori sunt folosite, produse ce conțin ingrediente prietenoase cu mediul înconjurător (vedeți mai multe în pagina dedicată). 

Iar primele astfel de produse sunt săpunurile naturale...

Celelalte sunt pe drum...    

Creativ

 

Un ingredient ce nu apare pe eticheta unui produs, dar apare în standardul nostru... iar dacă apare în standardul nostru, apare și în produsele noastre... creativitatea.

Strădania noastră de a aduce ingrediente speciale, rare, în rețetele noastre, se reflectă în experiența folosirii unui produs HANC. 

Menta-ingredientHancnatural.png
bottom of page