top of page

De ce să aleg un săpun natural HANC?

Cum este un săpun natural HANC?

Benefic pentru piele

HANC Natural - benefic pentru piele

1. Untura și uleiurile vegetale formează baza săpunului, săpunul efectiv.

Această bază este creată cu grijă, astfel încât să curețe și să îngrijească pielea. Desigur, scopul principal al unui săpun este de a curăța, dar un săpun natural nu se rezumă la asta. Un săpun natural are grijă de piele, îi sporește elasticitatea, îi dă finețe, o face să strălucească. Un săpun natural menține pielea sănătoasă. Amestecul ce formează baza săpunului este cel care conferă săpunului respectivele calități, acest fapt datorându-se calităților pe care le are fiecare ingredient component la rândul său. 

În plus, proprietățile uleiurilor esențiale sporesc puterea de îngrijire a pielii pe care o are un săpun natural, iar aditivii sunt un bonus în acest sens. 

Pe pagina fiecărui săpun, găsiți tipurile de piele pentru care este recomandat (tipurile de piele pentru care a fost creat), precum și lista completă de ingrediente ce alcătuiesc săpunul respectiv.  

Aromă deosebită

HANC Natural - aromă deosebită

2. Ceea ce simțim din punct de vedere olfactiv de fiecare dată când utilizăm un săpun natural HANC se datorează uleiurilor esențiale. 

Pentru noi, mirosul unui săpun natural este la fel de important ca proprietățile sale de curățare și îngrijire a pielii. Experiența utilizării unui săpun natural este completă doar dacă săpunul are o aromă specială, intensă, care să se împrăștie în aer, care să parfumeze delicat pielea. Pentru asta, atribuim săpunurilor un amestec de uleiuri esențiale de diferite tipuri și din diferite locuri: fie florale, fie citrice, fie lemnoase; fie din România, fie din Brazilia, fie din Sumatra sau alte multe părți ale lumii.

Amestecul de uleiuri esențiale din săpunuri se descoperă în etape diferite, datorită evaporării treptate a mirosului complex, ceea ce face utilizarea unui săpun natural HANC o experiență unică din punct de vedere olfactiv.

     

HANC Natural - prietenos cu mediul

Prietenos cu mediul

3. Deși poate părea o idee abstractă sau ceva dificil de realizat, a fi prietenos cu mediul este o stare continuă în care se află cineva sau ceva, prin îndeplinirea unor pași simpli (sau chiar și a unui singur pas). 

Folosirea produselor naturale îl face pe utilizator un prieten al mediului, deoarece produsele naturale au un efect redus asupra naturii, după utilizare. Spre exemplu, spuma rezultată în urma spălării cu săpun ajunge în pânza freatică. Dacă dintr-un săpun sintetic rămân substanțe nocive, în urma unui săpun natural nu se întâmplă asta, deoarece săpunul natural nu conține astfel de substanțe nocive. Săpunul natural este biodegradabil. Astfel, săpunul natural însuși este prietenos cu mediul.

În plus, noi propunem încă o metodă de a proteja mediul - reducerea risipei. În fabricarea săpunului natural HANC folosim untură. Acest ingredient provine din industria alimentară și este un produs secundar. De multe ori, el este risipit. În săpunuri naturale însă, untura are proprietăți excelente de spălare și îngrijire a pielii. Astfel, folosind untura la fabricarea săpunurilor naturale, reducem risipa acestui ingredient și realizăm produse de calitate în același timp.  

De lux

4. Un săpun natural ce combină cele trei calități descrise mai sus poate fi numit un produs de lux. Prin aceste cuvinte este descris, de fapt, rezultatul utilizării unui săpun natural HANC, urmările utilizării lui: beneficiile pe care le are asupra pielii, impactul pe care îl are asupra mediului, senzația pe care o oferă în timpul utilizării și după utilizare. 

Dacă, de obicei, aroma unui săpun este „clasică” și urmărește să ofere o senzație de proaspăt, noi ne-am oferit libertate artisitică în acest sens, fapt pentru care săpunurile naturale HANC pot fi „florale”, „aromatice”, „dulci”, „citrice” sau... așa cum vrei tu să fie.

HANC Natural - de lux

Rezistent în timp

5. Am conceput rețetele săpunurilor naturale HANC astfel încât să fie cu adevărat solide, să producă o spumă cremoasă și să împrăștie o aromă deosebită... dar asta nu doar la primele utilizări, ci pentru mai mult timp, pe toată durata de viață a săpunului. Iar pentru noi e important ca durata de viață a săpunului să fie mare, mult peste cea a unui săpun obișnuit, pentru a obține, pe lângă calitățile descrise mai sus, un săpun eficient în timp. 

HANC Natural - rezistent în timp

Înregistrat

6. Toate produsele HANC sunt fabricate conform legislației europene în vigoare, privind normele de producție, ingredientele ce compun rețetele inclusiv cele aromatice, analizele de laborator necesare, etc. De asemenea, produsele HANC sunt înregistrate pe CPNP - Portalul de Notificare a Produselor Cosmetice, pentru a marca existența lor pe piața cosmeticelor. În urma acestei înregistrări, fiecare produs primește un număr unic, cel afișat atât în secțiunea de informații a produsului de pe site-ul nostru, cât și pe ambalajul produsului.

HANC Natural - înregistrat
bottom of page